Dedra


Firma se zabývá věcmi do domácnosti, drogerií, hračkami, módou a elektrem. Neplatíte žádné registrační poplatky, ale pro levnější objednávky je nutné uvést koordinátora, jinak nemáte nárok na slevy. Pokud zboží nakupujete za účelem dalšího prodeje, musíte dodržovat doporučené ceny. Nesmíte jej také prodávat na slevových serverech či aukru (neplatí pro zboží ve slevě a doprodeji), jinak s vámi Dedra ukončí spolupráci. Výrobky bez speciálního označení prodáváte s 30% marží, výrobky s označením „výprodej“ a „turbosleva“ pak s marží 20%.

Provize z nákupu zákazníka pod vámi získáte, pokud jste v daném měsíci uskutečnili také sami objednávku/objednávky v minimální hodnotě 999 Kč (= 1 300 Kč v katalogových cenách; v katalogu jsou ceny s marží). Stornované objednávky se do toho samozřejmě nezapočítávají. Celý provizní systém je k nahlédnutí zde. Jako prodejce souhlasíte s tím, že Dedra může vaše jméno zveřejnit při propagaci. Hodláte-li zboží nabízet ve vlastním e-shopu, musíte společnosti Dedra odeslat odkaz na své stránky, aby vám je mohla zkontrolovat. Zároveň sami nesmíte vystupovat jménem společnosti, protože jste jen prodejce/koordinátor.

Zpět na Nejčastěji nabízené MLM přivýdělky

Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle MLM je jako sice fajn věc, ale ze své zkušenosti vím, že se z toho fakt hodně špatně vystupuje. Třeba si zkuste dát výpověď dohodou. Co? Nejde to, co? Protože většinou nejste vůbec zaměstnaní a děláte jako OSVČ. A vlastně ani nevíte, jak si vás do této podoby zpracovali.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Global 3000

tianDe

Svět World Ventures – opravdu cestování zadarmo?